VÕRKPALL Viljandi Metalli naiskond paneb Eesti meistriliigas palli mängu pühapäeval

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskond avab meistriliiga hooaja pühapäeval. Hooajale minnakse vastu mitme mulluse põhimängijata, ent noori on täienduseks juurde tulnud.
Viljandi Metalli naiskond avab meistriliiga hooaja pühapäeval. Hooajale minnakse vastu mitme mulluse põhimängijata, ent noori on täienduseks juurde tulnud. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval alustab Viljandi Metalli võrkpallinaiskond kodusaalis Eesti meistriliiga hooaega. Mullu meistriliigas pronksi kaela saanud naiskonnas on nii tulijaid kui minejaid, viimati nimetatute hulgas mitu põhimängijat. Tulijate seas on jällegi noormängijad. Viljandi Metalli peatreeneri Margit Keerutaja-Musta sõnul on seekord eesmärgid eelmise, medalilainel kulgenud hooajaga võrreldes tagasihoidlikumad.

Pühapäeval kell 14 avab Viljandi Metall liigahooaja, minnes vastamisi Viimsi/Tallinna Ülikooli naiskonnaga.

Peatreener Margit Keerutaja-Must nentis läinud ja tulevast hooaega võrreldes, et kui mängijaid juurde ei saa, jääb võimekus allapoole eelmise aasta taset. Mullu oli hooaja eesmärk medalitele mängida ning see ka täideti: Eesti meistriliigas tuli pronks, karikavõistlustel hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles