Suuresti veebi kolinud ettevõtlusnädal alustab intellektuaalomandi teemaga

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Järgmisel esmaspäeval algab ettevõtlusnädal, mille teema on kursimuutus. Viljandimaal nädalat vedava arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet ütles, et korraldajadki on kursimuutuse teel ja pakuvad võimalust seminaridest osa saada e-kanalite kaudu.
Järgmisel esmaspäeval algab ettevõtlusnädal, mille teema on kursimuutus. Viljandimaal nädalat vedava arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet ütles, et korraldajadki on kursimuutuse teel ja pakuvad võimalust seminaridest osa saada e-kanalite kaudu. Foto: Elmo Riig

Tuleval nädalal üle Eesti korraldatav ettevõtlusnädal puudutab ka Viljandit. Siin on võimalik osa saada paljudest veebinaridest, kuid suurt konverentsi, nagu sel ajal Viljandis on tavaks olnud, tänavu ei tule.

"Otsustasime minna ühest küljest väga spetsiifiliseks, korraldades näiteks immateriaalse vara kaitsmise koolituse, ja teisest küljest tuua maakonna inimestele palju e-kanalis pakutavat," tutvustas siinseid ettevõtmisi Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet. Koroonaaeg näitas tema sõnul, et e-kanalite kasutamine paljudele sobis ja neid võimalusi otsiti ka füüsiliste koosviibimiste juurde.

Esmaspäeval on Cleveronis seminar "Kuidas kaitsta ettevõtte brändi ja tooteid konkurentide eest?", teisipäev toob pärimusmuusika aidas kohtumise ettevõtjate Aavo Kärmase ja Peeter Koppeliga ning Sakala keskuses on noorte inspiratsioonipäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles