Kolonelipagunitega endine Rail Balticu vedaja asub Suure-Jaani kooli juhtima

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Suure-Jaani kooli direktori otsingutel jõudis vestlusvooru kaks kandidaati ning komisjoni üksmeelse otsusega osutus valituks Aivar Jaeski.
Suure-Jaani kooli direktori otsingutel jõudis vestlusvooru kaks kandidaati ning komisjoni üksmeelse otsusega osutus valituks Aivar Jaeski. Foto: Elmo Riig

Kui augustis andis senine Suure-Jaani kooli direktor teada ametist lahkumisest, hakkas Põhja-Sakala vald uut direktorit otsima. Teisipäeval kinnitati sellesse ametisse Aivar Jaeski.

Koloneli auastmega Jaeski on töötanud pärast Eesti NATO-sse astumist aastaid selles rahvusvahelises organisatsioonis. Samuti on ta tegus olnud Eesti kaitsevõime kujundamises. Rail Balticu ühisettevõtte Eesti filiaali asus Jaeski juhtima 2017. aastal. Enne koolidirektoriks kandideerimist oli ta võtnud puhkepausi ja kui see töökuulutus avalikuks tuli, haaras sellest kohe kinni, sest oli juba pikalt mõelnud, et tahaks kodukohta tagasi tulla. Ta on Suure-Jaani gümnaasiumi 36. lennu vilistlane ja keskhariduse omandanud sellessamas koolis, mida nüüd juhtima asub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles