Viljandi vanad noortebändid pühivad taas tolmu loomingult ja annavad kontserdi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Möödunud aastal toimus kontsert, mis tõi üheks õhtuks uuesti kokku Viljandi vanad noortebändid, esimest korda, kuid publiku suure kaasaelamise ja bändimeeste õnina tõttu korraldab Mart Saar seda taas ja laupäeval pühivad Konservatooriumis tolmu loomingult juba järgmised kunagised noortebändid.
Möödunud aastal toimus kontsert, mis tõi üheks õhtuks uuesti kokku Viljandi vanad noortebändid, esimest korda, kuid publiku suure kaasaelamise ja bändimeeste õnina tõttu korraldab Mart Saar seda taas ja laupäeval pühivad Konservatooriumis tolmu loomingult juba järgmised kunagised noortebändid. Foto: Siim Verner Teder

Viljandi vanade noortebändide kontsert, mis tõi mullu lavaesise täis omaaegseid fänne, kel seniajani laulusõnad peas, tuleb tänavu taas ning aastatetagused noortebändid on prooviruumis tolmu loomingult pühkinud.

Kuigi esiti oli mullune vanade noortebändide kontsert (VNB) plaanitud ühekordse sündmusena, saab see järje. Nagu korraldaja Mart Saar naljatamisi ütles, võib peasüüdlaseks pidada üht esimesel korral lavalt eemale jäänud koosseisu. "Nad hirmsasti tahtsid tulla, aga viis bändi oli juba rivis ja kuus oleks olnud liig mis liig. Nendega jäi kokkulepe, et tehku proovi, teeme järgmisel aastal uuesti," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles