Viljandi HC avas Balti liiga võidukalt ja võttis ühest mängust topeltpunktid

Priscilla Õmblus
Copy
Hooaja esimeses Balti liiga mängus kandis Viljandi HC meeskonna resultaadi eest enim hoolt Hendrik Koks, visates kahe mängu peale 20 väravat.
Hooaja esimeses Balti liiga mängus kandis Viljandi HC meeskonna resultaadi eest enim hoolt Hendrik Koks, visates kahe mängu peale 20 väravat. Foto: Karoliina Ulmand (Eesti käsipalliliit)

Nädalavahetusel alustas Viljandi HC Balti käsipalliliigat, tunnistades üksnes võite. Pühapäevasest mängust Põlva Servitiga kirjutas ta võidupunktid seejuures ka Eesti meistriliiga tabelisse.

Laupäeval võitis Viljandi HC Riias ASK Zemessardze/LSPA-d uhkelt 39:23. Nagu nentis väravavaht Rasmus Ots, poleks ta osanud oodata, et vastane sellises seisus on.

«Esimene mäng ei andnud mingit maitset,» rääkis Ots. «Põhimõtteliselt oli see kohalesõitmise vaev. Eelmine aasta küll pusisime nendega ja nad olid kuidagi konkurentsis, aga laupäeval … kas neil mäng ei klappinud või … esimesel poolajal 15 minutit oli mängu ja siis oli rong läinud nende jaoks. Mänguks justkui ei läinudki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles