Anna parimast teada! Viljandimaa ettevõtluskonkurss ootab pakkumisi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Möödunud aastal kogus aasta toote ja teenuse valimisel kõige enam rahva poolthääli Lisa Lohu oma Lisa Kroeber Jewellery brändi ehetega.
Möödunud aastal kogus aasta toote ja teenuse valimisel kõige enam rahva poolthääli Lisa Lohu oma Lisa Kroeber Jewellery brändi ehetega. Foto: Marko Saarm

Viljandimaal stardib taas ettevõtlusvõistlus ning parimad selguvad galaõhtul 24. novembril. Rahvas saab kaasa rääkida maakonna parima toote ja teenuse kategoorias ning kandidaate oodatakse paari järgmise nädala jooksul.

Sakala ajalehe ja Viljandimaa arenduskeskuse ellukutsutud konkursile saab parima toote või teenuse välja pakkuda arenduskeskuse veebilehel või Sakala Facebooki kontol selle loo kommentaariumis, aga kandidaadi saab saata ka posti teel Sakala toimetusse Tartu tänav 8. Aega selleks on 8. oktoobrini.

"Kriteeriumid on lihtsad: toode või teenus, mida Viljandimaal on pakkuma hakatud kahe viimase aasta jooksul, mitte varem," märkis Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet ning lisas julgustuseks, et kui midagi on hästi tehtud, tuleb eputada, sest kõige hullem, mis saab juhtuda, on see, et keegi ei saa loodud heast tootest või teenusest teada. "Kas või ise tasub teada anda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles