Viljandi õppeasutused said rekordarvu ettevõtlikkuse märgiseid

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi gümnaasium omistas riigis esimese gümnaasiumina Ettevõtliku Kooli haridusporgrammi kuldtaseme märgise. Pildil vasakult Viljandi gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe, kooli õpetaja Ave Abroi ja Viljandimaa Arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet
Viljandi gümnaasium omistas riigis esimese gümnaasiumina Ettevõtliku Kooli haridusporgrammi kuldtaseme märgise. Pildil vasakult Viljandi gümnaasiumi direktor Juhan-Mart Salumäe, kooli õpetaja Ave Abroi ja Viljandimaa Arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet Foto: TaaVID Meedia

Möödunud kolmapäeval Viljandi kutseõppekeskuses olnud tänuüritusel, millel tunnustati maakonna pedagooge ja haridusasutusi, anti hulgale Viljandimaa haridusasutustele ettevõtliku kooli kvaliteedimärgis. Viljandi gümnaasium pälvis Eestis esimese gümnaasiumina kuldtaseme märgise.

Ettevõtliku Kooli haridusprogrammi koordinaator Tiia Mikson selgitas, et märgis on koondnimetus põneva ja kaasava õppimise metoodikale. "Haridusprogramm toob koolidesse ja lasteaedadesse rohkem iseseisvat ja ettevõtlikku hoiakut, arendab lastes otsustusvõimet ja ärgitab tegutsemishimu."

Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet ütles, et Ettevõtlik Kool ei ole lihtsalt ettevõtlusõpe, vaid aitab jõuda uuele tasemele haridusasutuse juhtimises ja igapäevaelus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles