Fellini kohvikule anti rohevõti

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Fellini kohvik pälvis rahvusvahelise keskkonnamärgise Green Key. Fotol on kohviku keskkonnajuht Triin Nuudi (vasakul) ja omanik Merit Berzin.
Fellini kohvik pälvis rahvusvahelise keskkonnamärgise Green Key. Fotol on kohviku keskkonnajuht Triin Nuudi (vasakul) ja omanik Merit Berzin. Foto: Katrin Tuisk

Michelini Bib Gourmandi tähisega Fellini kohviku sinise ukse kõrvale kinnitati sel nädalal veel üks silt – rahvusvaheline turismiettevõtete keskkonnamärgis Green Key, mis tõlkes tähendab rohevõtit. Erinevalt Michelini tunnustusest on see kohviku enda taotletud ning annab tunnistust keskkonnasäästlikkuse põhimõtte järgimisest.

Kohalikust hooajalisest värskest toorainest valmistatud lihtne toit ning uuele ringile võetud taastatud sisustus, tehnika ja muud interjööri elemendid olid põhimõtted Fellini kohvikuga alustades ning neid põhimõtteid on kümne tegutsemisaasta jooksul seal südamele pandud igal koosolekul ja mõttetalgul. "Järjest enam otsime tasakaalu oma jalajälje vähendamise ja mõistliku majandamise vahel," lausus ettevõttele rahvusvahelise Green Key märgise taotlemist alustanud keskkonnajuht Triin Nuudi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles