KAUPO KASE Teeme õige ühe liikuvusreformi, see kõlab hästi ja toob kindlasti õnne meile koju kätte!

Kaupo Kase
, Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhataja (ebakompetentne)
Copy
Kaupo Kase: "Miks soovib regionaalminister ühistranspordikeskused ja omavalitsused maakondliku ühistranspordi korraldamise juurest kõrvale lükata?"
Kaupo Kase: "Miks soovib regionaalminister ühistranspordikeskused ja omavalitsused maakondliku ühistranspordi korraldamise juurest kõrvale lükata?" Foto: Marko Saarm

VIIMASEL ajal räägitakse üha enam, kuidas liikuvusreform toob õnne meile koju kätte – autosid ei olegi enam vaja! Kogu riik kaetakse kergliiklusteede võrgustikuga ja liikuma pannakse Euro 7 standardile vastavad ning tahtejõul liikuvad hõljukbussid, mis valguskiirusel toimetavad inimese sinna, kuhu vaja, ja siis, kui vaja. Selleks ei ole tarvis väga palju raha, inimesed peavad lihtsalt olemasoleva ühistranspordi ümber mõtestama. Kõlab ju hästi? Lihtne!

Nüüdseks on välja tulnud ka esimesed liikuvusreformi pidurid. Nendeks on osutunud maakondlikud ühistranspordikeskused.

Eesti rahvusringhäälingu uudistest saab lugeda regionaalministeeriumi ametniku arvamust, et maakondlikes ühistranspordikeskustes töötavad ebakompetentsed ja oma vürstkonnas kinni jooksnud inimesed. Üle maakonna piiride nad ei näe ja omavahel koostööd nad, sunnikud, ei tee. Raha neil ka ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles