Pank tahab Viljandimaa keskkooliõpilastele rahatarkust jagada

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Kuus kuud kestva programmi jooksul saavad koolisaadikutest noored rahvusvahelise koostöö kogemuse ja neid koolitatakse säästmise, investeerimise, eelarve planeerimise, küberturvalisuse ja ettevõtluse teemadel.
Kuus kuud kestva programmi jooksul saavad koolisaadikutest noored rahvusvahelise koostöö kogemuse ja neid koolitatakse säästmise, investeerimise, eelarve planeerimise, küberturvalisuse ja ettevõtluse teemadel. Foto: Pärnu Postimees

SEB pank andis teada, et alustab selle õppeaasta koolisaadikute programmiga, mille eesmärk on parandada Eesti õpilaste finantskirjaoskust. Kevadeni vältava programmi jooksul läbivad valitud keskkooliõpilased rahatarkuse koolituste sarja ja jagavad oma teadmisi kaasõpilastega. Koolisaadikuteks saab kandideerida kuni 8. oktoobrini.

"Investeerimine ja rahaasjade edukas korraldamine pakuvad noortele järjest rohkem huvi, mistõttu jätkame ka tänavu sügisel kolmes Balti riigis koolisaadikute programmiga. Kutsume hakkajaid keskkoolinoori algatusega liituma, et saada vahetu kogemus finantsmaailmas, läbida põhjalik rahatarkuse koolituste sari ning jagada oma teadmisi kaasõpilastega," rääkis panga koolisaadikute programmi projektijuht Victoria Tkatš.

Koolisaadikute programmis on juba osalenud 80 õpilast, kes on koolides üle Eesti rahatarkust jaganud enam kui 9000 kaasõpilasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles