HEATEGEVUS Koduta loomade abistamiseks antakse välja kalender, mille staarideks on juba kodu leidnud neljakäpalised

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Seitset varjupaika haldav Varjupaikade mittetulundusühing on kodu leidnud enam kui 25 000 loomale. Pildil on kassipoeg Viljandi varjupaigas.
Seitset varjupaika haldav Varjupaikade mittetulundusühing on kodu leidnud enam kui 25 000 loomale. Pildil on kassipoeg Viljandi varjupaigas. Foto: Elmo Riig

Varjupaikade mittetulundusühing annab juba 11. aastat järjest välja heategevusliku kalendri. Järgmise aasta kalender kannab nime "Uued algused" ning seekord on fotodel juba kodu leidnud loomad.

Varjupaikade mittetulundusühing andis oma kodulehel teada, et kui varasemalt on kalendripoisteks ja -tüdrukuteks olnud varjupaigas uut kodu ootavad loomad, siis uues kalendris poseerivad neljajalgsed, kellele on antud võimalus ning kes juba naudivad elu oma uues kodus.

"Selleks on kaks põhjust – me soovime avaldada oma piiritut tänu kodupakkujatele, kes on teinud varjupaigaloomale parima kingituse, avades neile oma koduukse ja südame. Ja loomulikult tahame me kõikidele meie headele toetajatele näidata, et just tänu toetustele saavadki need uued imelised algused teoks," kirjutas mittetulundusühing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles