Robin Allik tuli taas Eesti meistriks

, autospordihuviline
Copy
Klassis Super1600 tuli Eesti meistriks mullune klassi Super1600 Junior meister, 16-aastane Robin Allik.
Klassis Super1600 tuli Eesti meistriks mullune klassi Super1600 Junior meister, 16-aastane Robin Allik. Foto: Kalle Allik

Eelmisel laupäeval sõideti Harjumaal Laitse rajal Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimane, kuues etapp ning tiitli üle võis teiste seas rõõmustada Viljandimaa noormees Robin Allik, kellele see oli juba teine kord meistriks tulla.

Põnevust ja pinget jagus võistluse viimase stardi viimaste ringideni ning kired ei vaibunud ka pärast võistluse lõppu. Vaidlusküsimusi lahendati isegi veel autasustamistseremoonia järel.

Hooaja jooksul käis seitsmes võistlusklassis rajal 87 võistlejat. Neist 37 neljas kereautode klassis ja 50 kolmes krosskartide klassis. Enne viimast etappi oli endale meistritiitli taganud vaid klassis SuperCar kaasateinud Maiko Tamm Tõrvast. Teistes võistlusklassides oli kõik veel lahtine. Et võistlusjuhendi järgi antakse meistrivõistluste punkte ka eelsõitude tulemuste eest ja hooaja halvima etapi tulemus arvatakse üldtulemusest välja, oligi pinget igas laupäevases stardis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles