HOONESTUSÕIGUSE LEPING Clevonile ei terenda soovitud ajapikendust ka uues eelnõus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Robotkullereid arendav Viljandi ettevõte peab praegu keskenduma uue investori leidmisele ning uut hoonet linna serva planeerida ei saa.
Robotkullereid arendav Viljandi ettevõte peab praegu keskenduma uue investori leidmisele ning uut hoonet linna serva planeerida ei saa. Foto: Mihkel Maripuu

Viljandi linnapoliitikute augustis arutatud plaan anda isejuhtivaid robotkullereid arendavale Clevonile linnalt saadud krundi hoonestusõiguse lepingu täitmiseks tolle küsitava kolme lisa-aasta asemel vaid üks pole muutunud ka septembris arutusele tulevas eelnõus. Küll aga on dokumenti lisatud seletus, et tulevikus jupikaupa linnalt aega juurde küsides võiks Clevon seda saada.

"Linnavalitsus ei välista, et ehitusloa saamise tähtaega võiks pikendada ka kolme aasta võrra, kuid seda ei ole linnavalitsuse arvates mõistlik teha kohe ja ühekorraga," seisab linnavolikogule esitatud uues eelnõus. Nii pannakse volikogu liikmete ette teist korda plaan anda ettevõttele aasta ajapikendust ning hakata vähem kui aasta pärast samal teemal aru pidama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles