Keskerakond Viljandimaal. Jaak Aab jätkab juhina ning Priit Toobal juhatuses

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ainsa niinimetatud vastasleeri esindajana kuulub Mihhail Kõlvarti (paremal) juhitava Keskerakonna aseesimeeste sekka Jaak Aab, kes jätkab ka Viljandimaa piirkonna juhina.
Ainsa niinimetatud vastasleeri esindajana kuulub Mihhail Kõlvarti (paremal) juhitava Keskerakonna aseesimeeste sekka Jaak Aab, kes jätkab ka Viljandimaa piirkonna juhina. Foto: Mihkel Maripuu

Ehkki teadaolevalt ei hääletanud Keskerakonna Viljandimaa delegaadid Mihhail Kõlvarti poolt, pole seni teateid, et keegi pärast esimehevahetust siin erakonnast lahkuda sooviks. Piirkonna aastakonverentsil olid kõik siinsed juhid kohal ning jätkavad ka edaspidi.

Kui päev enne Viljandimaa piirkonna aastakonverentsi arvas senine juhatuse liige ja Põhja-Sakala osakonna juht Priit Toobal, et läheb küll kohale, aga ei lase end ühelegi ametikohale valida, siis piirkonna juht Jaak Aab veenis ta ümber.

"Palusin, et ta ei teeks otsuseid emotsiooni pealt," ütles Aab. Vestluse tulemusena lubas Toobal oma kandidatuuri juhatusse üles seada ning ta valiti tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles