Kaspar Taimsoost sai klubi roolimees

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi sõudeklubi valis üldkoosolekul presidendiks tippsportlase Kaspar Taimsoo, samuti määras kohalik sõudespordiaktiiv ametisse klubi kuueliikmelise juhatuse.


60 liikmega Viljandi sõudeklubi värske president viibib praegu Horvaatias treeninglaagris, et valmistuda koos Andrei Jämsä, Allar Raja ja Tõnu Endreksoniga suvehooajaks.

Portaalile eestisport.ee antud usutluses teatas klubi uus juht, et Viljandi sõudjad jätkavad tööd, rajamaks järvele sõudestaadioni.

«Kui Viljandi järvele saaks rajad sisse, oleks see midagi erakordset,» vahendas tema sõnu internetiportaal. «Plaan on loomulikult ambitsioonikas, aga usun, et see ei paku väljundit ainult Viljandi, vaid kogu Eesti sõudjate perele. Kahtlemata on see kasulik ka linnale.»

Kaspar Taimsoo kuulub ühtlasi Eesti sõudeliidu juhatusse. Viljandi klubi kuueliikmeline juhatus jätkab tegevust koosseisus Anne Freimuth, Hasso Arnim, Raimo Pull, Ruth Vaar, Kaspar Taimsoo ja Tenno Pihu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles