Linna- ja vallapoliitikud soovivad Viljandi spaahotelli arendajaga rääkida (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
2019. aastal kirjutasid Viljandi linnapea Madis Timpson (vasakul), osaühingu Aqva Hotels omanik Raivo Tamm ja Viljandi vallavanem Alar Karu Viljandi järve ääres paberid, mis pidi praegusele tühjale platsile tooma 2022. aasta lõpuks veekeskuse. Keskust ei ole ning järgmise ajapikenduse andmiseks soovivad poliitikud Tamme uuesti laua taha kutsuda.
2019. aastal kirjutasid Viljandi linnapea Madis Timpson (vasakul), osaühingu Aqva Hotels omanik Raivo Tamm ja Viljandi vallavanem Alar Karu Viljandi järve ääres paberid, mis pidi praegusele tühjale platsile tooma 2022. aasta lõpuks veekeskuse. Keskust ei ole ning järgmise ajapikenduse andmiseks soovivad poliitikud Tamme uuesti laua taha kutsuda. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallalt ja linnalt spaahotelli ja veekeskuse avamiseks veel kaheaastast lepingupikendust küsinud Aqva Hotelsi omanik pole kahe nädala jooksul vastanud linna- ja vallavolikogu ühisele kutsele, et arutleda ajapikenduse andmise üle ja vastata investori leidmise kohta.

"Tahaksime kohtuda otse Raivo Tammega, kes on ettevõtte omanik, ja temaga rääkida, millisena ta spaahotelli arenduse perspektiivi näeb," sõnas Viljandi linnapea Madis Timpson ja tunnistas selle nädala lõpul, et 29. augustil teele saadetud kutsele vastust ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles