Mitu korda talu lähedal luusimas käinud hunt võttis saagiks kassi (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Kuu aja jooksul mitu korda Sinialliku küla Lauri-Juhani talu läheduses luusimas käinud hunt murdis eelmise kuu lõpus seal kassi. Hunt oli samas kandis jälle liikvel selle nädala esmaspäeval.
Kuu aja jooksul mitu korda Sinialliku küla Lauri-Juhani talu läheduses luusimas käinud hunt murdis eelmise kuu lõpus seal kassi. Hunt oli samas kandis jälle liikvel selle nädala esmaspäeval. Foto: Erakogu

Viimasel ajal on hundid teinud maakonna eri kantides paksu pahandust: nende saagiks on langenud lambaid, veiseid ning koeri hoovi pealt. Kui seni on veretöö sündinud linnast kaugel, siis nüüd langes üsna Viljandi lähedal, Sinialliku külas hundi saagiks kass.

Lauri-Juhani talu lähedusse jäävad Matapera ja Heimtali ning sealt pole kaugel ka Sinialliku matkarada. Vähem kui kuu aja jooksul on talu juures igal nädalal käinud luusimas kutsumata külaline – üksik hunt. Ta on korduvalt jäänud talu juures kaamera vaatevälja, paraku ühel korral koos murtud kassiga.

"Esimesest korrast läks neli-viis päeva mööda, siis jäi ta kaamerasse koos kassiga," nentis Lauri-Juhani talu peremees Tanel Toomla, kes on kodu juurde sättinud kaamerad loomade jälgimiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles