Pisikeste tantsulembus pani lasteaias lisarühma avama

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Viljandi lasteaedades on praegu kõige populaarsem huviring tantsutrenn. Pildil on S-Stuudio eelkooli tantsijad Viljandi laulupeol. Esiplaanil Amia Melissa Võsu (vasakul) ja Marii-Eleen Osila.
Viljandi lasteaedades on praegu kõige populaarsem huviring tantsutrenn. Pildil on S-Stuudio eelkooli tantsijad Viljandi laulupeol. Esiplaanil Amia Melissa Võsu (vasakul) ja Marii-Eleen Osila. Foto: Erakogu

Aina enam otsivad vanemad lapsele huviringi juba väga varakult ning selleks et logistikat hõlbustada ja lapse "tööpäev" liiga pikaks ei veniks, tuleb osa Viljandi huviringe lasteaeda kohale. Eriti populaarseks on seal osutunud tantsutrennid.

Krõllipesa lasteaia õppejuht Riina Heinpõld rääkis, et nende kahes õppehoones pakub huviringe mitu Viljandi huvikooli. "On inimesi spordikoolist, kunstikoolist ja ka muusikakoolist. Huviringid on lasteaias juba aastaid olnud, alustasime spordiringiga."

Heinpõllu sõnul ootavad vanemad alati ootusärevalt huviringidesse registreerimise algust. "Need ringid on lasteaiapäeva sees, nii et lapsed saavad kõik ühest kohast kätte, vanemad ei pea neid enam kuskile eraldi viima hakkama."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles