Põhjamaade, Euroopa ja maailmameister Paul Richard Laur tuli ka Baltimaade ja Läti meistriks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Nord Racing Clubi sõitja Paul Richard Laur tuli tiitlirohkel hooajal noorteklassis GT-15 nüüd ka Balti ja Läti meistriks.
Viljandi Nord Racing Clubi sõitja Paul Richard Laur tuli tiitlirohkel hooajal noorteklassis GT-15 nüüd ka Balti ja Läti meistriks. Foto: Laura Lakovica

Sel hooajal veemotospordi noorteklassis GT-15 juba Põhjamaade, Euroopa ja maailmameistriks pärjatud Paul Richard Laur võitis augustikuu viimasel nädalavahetusel ka Baltimaade ja nädal hiljem Läti meistri tiitli.

Tiitlirohkele hooajale tagasi vaadates ütles 14-aastane Viljandi Nord Racing Clubi sõitja, et see oli edukas ja ka üllatuslik. «Kuidagi väga hästi on läinud. Ei oleks osanud alguses oodata, et nii hästi läheb,» lausus ta ning nentis, et tänavu muudeti võistlustel paadimootorit puudutavaid reegleid ja uue, varasemast natuke jõuetuma mootoriga harjumine võttis pisut aega.

Baltimaade meistreid selgitati Tallinnas Harku järvel üsna rahvusvahelises seltskonnas: peale Eesti, Läti ja Leedu sportlaste oli osalejaid Soomest, Ungarist ja Poolast. Eri paadiklasside peale kokku oli sõitjaid 64.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles