VILJANDI Linn otsib kevadel leitud avalike suhete juhi asemele uut inimest

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi välissuhete ja protokolli spetsialist Seila Peek (paremal) on praegu avalike suhete ja turismiameti ainus töötaja.
Viljandi välissuhete ja protokolli spetsialist Seila Peek (paremal) on praegu avalike suhete ja turismiameti ainus töötaja. Foto: Kristjan Kivistik

Tänavu kevadeks olid kõik Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti töötajad kas ametist lahkunud või lahkumisavalduse esitanud ning kiiruga tuli otsida uus juht, kes meeskonna kokku paneks. Nüüd on sellele kohale leitud Annika Vihmann samuti lahkunud ja osakonda on alles jäänud vaid üks töötaja.

Eelmise aasta lõpus ja tänavu kevadel andsid üksteise järel lahkumisavalduse kõik kolm Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti töötajat. Sügisel kolis aastaid seda ametit vedanud Krista Kull elama välismaale. Märtsi lõpus lahkus avalike suhete spetsialist Maarja Evert, kes oli leidnud uue töö Viljandi haiglas. Temast paar päeva hiljem pani ameti maha ka välissuhete ja protokolli spetsialist Mari Moorats.

Ameti uue juhina asus tööle Eesti pärimusmuusika keskuses ja Viljandimaa arenduskeskuses töötanud Annika Vihmann ning "tühjas toas" nähti võimalust uuel juhil uut meeskonda oma käe järgi kokku panema hakata. Leitud avalike suhete spetsialist oli aga juristiharidusega ja vahetas linnavalitsuses kiiresti ametikohta, asudeski tööle juristina. Pärast umbes kuu jagu selles ametis olemist liikus ta edasi maaelu edendamise sihtasutusse. Linna avalike suhete osakonna välissuhete ja protokolli spetsialistina asus tööle Seila Peek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles