Peakokad leidsid Mulgimaalt hulga restoranimenüüd väärivat

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eesti peakokkade ühingu president Taigo Lepik tutvus osaühingu Heamari tegemistega. Ühtlasi tõdes ta, et Mulgimaa jääb meelde puhaste maitsetega.
Eesti peakokkade ühingu president Taigo Lepik tutvus osaühingu Heamari tegemistega. Ühtlasi tõdes ta, et Mulgimaa jääb meelde puhaste maitsetega. Foto: Taavidmeedia

Eesti peakokkade ühendus käis augusti lõpul Mulgimaal maitserännakul, et tutvuda sealsete toidutootjate ja nende toodanguga. Ühtlasi lõi ringkäik otsesuhtlust, mis võib aidata mulkide toidul restoranimenüüsse jõuda.

"Meeletult muljetavaldav. Puhtad maitsed," võttis peakokkade ühingu president Taigo Lepik rännaku kokku. "Kui peakokkadel õnnestub kaasa aidata sellele, et need maitsed jõuaksid restoranikööki, siis see ongi asja mõte. Kõigil on küll koostööpartnerid juba olemas, aga kui keegi leiab midagi toredat, võib alati mõelda, et äkki saab selle järgmisesse menüüsse panna." Lepik lisas, et kasutab Mulgimaalt juba Pajumäe talu ja Polli aiandi toodangut, ulukiliha ning aeg-ajalt Shroomwelli pakutavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles