Kogukonnakino alustab hooaega, tuues viljandlaste ette filmifestivalide paremiku

Priscilla Õmblus
Copy
Sel nädalal alustab neljandat hooaega Viljandi kogukonnakino. Septembrikuu seanssidel tuuakse vaatajate ette Eesti filmifestivalidel esilinastunud dokumentaal- ja mängufilme, aga ka Euroopa kinoklassikat.
Sel nädalal alustab neljandat hooaega Viljandi kogukonnakino. Septembrikuu seanssidel tuuakse vaatajate ette Eesti filmifestivalidel esilinastunud dokumentaal- ja mängufilme, aga ka Euroopa kinoklassikat. Foto: Elmo Riig

Täna alustab oma neljandat hooaega Viljandi kogukonnakino. Septembrikuu seanssidel tuuakse vaatajate ette eri Eesti filmifestivalidel esilinastunud dokumentaal- ja mängufilmid, aga ka Euroopa kinoklassikat ning uut Suurbritannia kino.

Viljandi kinohuviliste algatatud kogukonnakino toob vaatajateni iga esmaspäeva ja kolmapäeva õhtul väärtfilme ning kinoklassikat kogu maailmast.

Uue hooaja programm algab esmaspäeval, kui linastub suvel armastusfilmide festivalil "Tartuff" publiku lemmiku auhinna võitnud Mongoolia režissööri Janchivdorj Sengedorji film "Müügitüdruk". Selle nädala kolmapäeval saavad kinofännid vaadata 1987. aasta Saksa-Prantsuse klassikat "Iha tiivad", mis tuuakse vaatajate ette koostöös Goethe instituudiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles