Laste talvekombe valimine: mida meeles pidada

Kaup24
Copy
Foto: © Getty Images Signature via canva.com

Pole paremat riietust kui laste talvekombe, mis hoiab sinu lapse talvise krõbeda ajal mõnusalt soojas. Laste talvekombed on valmistatud erinevatest materjalidest ja on saadaval erinevatele suurustele, sealhulgas on olemas ka beebi kombinesoonid, mis sõltuvalt materjalist ja funktsioonist on samuti mõeldud erinevateks aastaaegadeks. Kuidas leida suurest valikust sobiv laste talvekombe ja mida valiku tegemisel silmas pidada?

Kuidas valida soe ja vastupidav laste talvekombe?

Laste talvekombe valimisel on võtmetähtsusega selle materjal kui ka muud funktsioonid. Teadagi ei ole meie talved ainult krõbedalt külmad, vaid võivad olla vihmased ja tuulised. Selleks, et sinu laps tunneks end iga ilmaga hästi, peab laste talvekombe vastama ilmastikutingimustele. Seetõttu võiks esimene asi, mida laste talvekombe valimisel vaadata, selle materjali omadused ja funktsioon. Pööra tähelepanu, kas kombekas on vettpidav, hingav ja sooja voodriga. Ka beebi kombinesoonid peaksid vastama nendele samadele tingimustele, kui otsid midagi, mida talveks selga panna.

Mida veel tähele panna? Vaata, et suuremate laste talvekombe sisaldaks ka järgnevat:

  • tallakummid, et vältida lume ja vihma säärde pääsemist;

  • soe ja eemaldatav kapuuts vihma ja tuule kaitseks;

  • erinevad taskud salvrätiku või muude asjade paigutamiseks;

  • helkurid, et sinu last oleks ka pimedas hästi näha;

  • viimaseks ja mitte üldse vähem oluliseks on laste talvekombe disain ja värv - see peab olema lõbus ja sinu lapsele meeldima.

Kaup24 ja Hansaposti valikust leiad nii populaarse Kuling, Reima, Lenne talvekombe kui ka palju muud. Vali välja innovatiivne Reimatec talvekombe või hoopiski beebi talvekombe, millega ei hakka sinu väikesel võsukesel kärutades külm! Kui sinu kodus on kasvamas alles mõne kuu vanune laps, siis saad e-poest tellida ka beebi kombinesoonid, mida on hea kanda talvel vankris või autos. Kas teadsid, et nendest e-poodidest leiad ka muud vajalikud laste talveriided, sealhulgas lõbusad ja funktsionaalsed Huppa talveriided?

Laste talvekombe suuruse valimine

Sobiv suurus määrab laste talvekombe mugavuse - liiga suures kombekas ei saa ta vabalt liikuda ja mängida. Seevastu väike suurus on niivõrd ebamugav, et takistab õues olemise nautimist ja ei anna vajalikku soojust. Oletame, et oled välja valinud Kuling talvekombe. Selleks, et leida õige suurus internetist, tuleb tutvuda suuruste mõõdutabeliga ja leida sealt oma lapse pikkusele ja vanusele vastav suurus. Vajadusel mõõda oma lapse pikkus, et leida paras suurus. Kuigi paljudel kordadel on laste suurused toodud välja vanuste lõikes, ära seda infot ilma üle kontrollimata kasuta, sest lapsed kasvavad erineva kiirusega ja alati ei pruugi need suurused vanusele vastata.

Lisaks ei pea sa üleliia muretsema, sest e-poest laste talvekombe tellimisel, saad selle vajadusel tagastada. Seega, mine heida pilk laiale Kaup24 või Hansaposti valikule ja leia vajalikud üleriided oma lapsele!

Copy
Tagasi üles