Huvimässuks uksed lahti teinud Paalalinna tehnokeldris saab karte ehitada ja mediteerida

Copy
Viljandi Paalalinna kooli keldrikorrusel on end sisse seadnud mitu huvikooli tehnikaringi. Õpetaja Ruudi Silmanni kinnitusel pole oluline üksnes teadmisi omandada ja silmaringi avardada, vaid ka lõbutseda.
Viljandi Paalalinna kooli keldrikorrusel on end sisse seadnud mitu huvikooli tehnikaringi. Õpetaja Ruudi Silmanni kinnitusel pole oluline üksnes teadmisi omandada ja silmaringi avardada, vaid ka lõbutseda. Foto: Elmo Riig

Suur hulk Viljandi tehnokratte on turvalise pelgupaiga leidnud Paalalinna kooli keldri avarates ruumides, mis tehnikahuvilistele sinna sisse on seatud. Seal toimetavad sõbralikult kõrvuti mitu Viljandi huvikooli tehnoloogiaringi ning saab tutvust teha robootika, elektroonika ja mehaanikaga, lisaks automudeldajate ring ning üksnes tüdrukutele mõeldud Unicorn Squad – üle-eestilise algatuse Viljandi rakuke.

Kui Viljandi kunstikool oli juba kell 11 rahvast täis, siis Paalalinna koolis oli sel ajal veel rahulik. See andis suurepärase võimaluse uurida, mida siis tehnikaringidel on plaanis huvilistele näidata.

"Näiteks näitame trikikarti," ütles Ruudi Silmann, kelle juhendada on huvikooli mehhatroonika- ja robootikaring. "Selline vägev ta meil on ning kahe kooli koostöös tehtud: Viljandi kutseõppekeskuse õpilased keevitasid raami, panid paika ja värvisid, elektrooniline osa ja idee on meilt."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles