HUVIMÄSS "Kõik oskavad joonistada!" Viljandi kunstikoolis on oodatud imikud, eakad ja ka kõik vahepealsed

Copy
Juba mitmendat aastat korraldataval Huvimässul saavad lapsed ja noored ning nende vanemad Viljandi huvikoolide ja -ringidega tutvust teha ning endale sobiva välja valida. Teiste hulgas avas nagu ikka uksed Viljandi kunstikool.
Juba mitmendat aastat korraldataval Huvimässul saavad lapsed ja noored ning nende vanemad Viljandi huvikoolide ja -ringidega tutvust teha ning endale sobiva välja valida. Teiste hulgas avas nagu ikka uksed Viljandi kunstikool. Foto: Elmo Riig

Laupäeval kell 11 tegid Viljandi huvikoolid ja -ringid ukse lahti, et huvilistele ning nonde emadele ja isadele oma telgitaguseid tutvustada. Kui teistes kohtades oli sel ajal üsna rahulik, siis Viljandi kunstikooli õpetajad avastasid kümme minutit enne õiget aega ust lahti tehes, et esimesed kunstisõbrad juba ootavad.

Kui Sakala ajakirjanikud mõne aja pärast kohale jõudsid, käis Posti tänaval kunstikooli arvukates ruumides tihe sagimine ja täideti esimesi avaldusi.

Nagu direktor Laineli Parrest rääkis, on juba mitmel aastal Viljandis korraldatud Huvimäss mõeldud ilmselgelt küll lastele ja kooliõpilastele, ent kunstikoolil on märksa laiem haare. "Oleme püüdnud teha nii, et haarame kogu linlaste elukaare," selgitas ta. Kunstikooli ongi oodatud nii üheksakuused beebid kui ka soovi korral kas või 90. aastates huvilised, kel on valida nii seenioride rühma kui ka näiteks tavalise täiskasvanute keraamikaringi vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles