Paalalinna uusarendus võiks valmida tuleval aastal

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Seitsme aasta eest tekkis linnavalitsuses idee anda osa Paalalinna kooli lähedal paiknevast kinnistust kortermaja ehitamiseks. Hoonestusõiguse lepinguni jõuti alles mullu märtsis. Kui kõik plaanitult läheb, võiks maja valmida 2024. aastal. 
Seitsme aasta eest tekkis linnavalitsuses idee anda osa Paalalinna kooli lähedal paiknevast kinnistust kortermaja ehitamiseks. Hoonestusõiguse lepinguni jõuti alles mullu märtsis. Kui kõik plaanitult läheb, võiks maja valmida 2024. aastal. Foto: Osaühing Reshape

Suur-Kaare tänav 33b kinnistu Paalalinna kooli lähedal on seni seisnud tühjana. Nüüd on krundi hoonestusõiguse omanik saanud linnalt rohelise tule sinna kortermaja ehitamiseks ja arendaja soovib ehitamist alustada esimesel võimalusel.

Arendaja Jaago Viitkin rääkis, et Suur-Kaare tänavale rajatav 24 korteriga elamu on mõeldud peamiselt peredele ja rõhk pannakse kolmetoalistele korteritele, milles oleks magamistuba nii vanematele kui lastele.

"Ehitame keskklassile mõeldud korterid," rääkis Viitkin. "Arendame maja neile, kes juba Paalalinnas elavad ja sooviksid parema kvaliteediga tänapäevast maja."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles