Trenni-trenni! Kooliaasta algus avab põnevaid võimalusi

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi hokikooliga võivad liituda kuue- kuni kümneaastased lapsed. Seni, kuni koduses jäähallis veel jääd ei ole, tehakse saalitrenni või sõidetakse Tartu jääle.
Viljandi hokikooliga võivad liituda kuue- kuni kümneaastased lapsed. Seni, kuni koduses jäähallis veel jääd ei ole, tehakse saalitrenni või sõidetakse Tartu jääle. Foto: Elmo Riig

Uisud, võimlemissussid või naelikud, pall, reketid või vibu – kooliaasta algus pakub lastele Viljandis mitut masti treenimisvõimalusi.

Eelmise nädala algusest poolteise nädala jooksul võisid lapsed käia Viljandi spordikooli avatud treeningutel, et eri spordialadega tutvust teha ja nende seast ehk endale huvipakkuv leida. Kooli direktori Andres Kallavuse sõnul oli valikus 13 ala ning lastel huvi jagus.

Spordikool võtab algaval õppeaastal uusi õpilasi vastu kõigile seal pakutavatele erialadele, erandiks on vaid laskmine. "Kõik erialad on avatud, ainuke on laskmine, kuhu uusi õpilasi praegu vastu ei võeta," rääkis Kallavus ning lisas, et treeningutega saab spordikoolis liituda kogu õppeaasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles