KESKLINNA KOOL Bussiga tulijatele hilisem koolipäeva algus pikemat uneaega ei anna

Copy
Sellest õppeaastast algavad Kesklinna koolid tunnid kell 9, mis kingib suurele enamikule õpilastest rahulikuma hommiku. Need aga, kes sõidavad kooli kaugelt bussiga, jõuavad sinna tunduvalt varem. Neile pakub kool võimalust aega kasulikult veeta. 
Sellest õppeaastast algavad Kesklinna koolid tunnid kell 9, mis kingib suurele enamikule õpilastest rahulikuma hommiku. Need aga, kes sõidavad kooli kaugelt bussiga, jõuavad sinna tunduvalt varem. Neile pakub kool võimalust aega kasulikult veeta. Foto: Elmo Riig

Sellest õppeaastast algavad Viljandi Kesklinna koolis tunnid varasemast hiljem, kell 9, kuid bussiga tulijatele see pikemat uneaega ei kingi, sest liinimuudatusi sellega seoses kavas ei ole.

Nagu ütles Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhataja Kaupo Kase, on Kesklinna kooli juhtkonnaga tundide hilisema alguse küsimust küll arutatud, kui bussigraafikusse muudatuste tegemist ette näha ei ole. "Meil on hommikul vaja inimesed tööle saada ja meil ei ole rahaliselt võimalik liine juurde panna," põhjendas ta ning nentis, et elukorraldus hakkabki ilmselt kõige keerukam olema kaugelt kooli tulijatel. Ta tõi näite mõnest noorest, kes elab linna poolt vaadates Viljandi valla teises otsas. "Buss väljub tema juurest kell 7 ja jõuab nii 7.30 või natuke hiljem Viljandisse. Eks ta pea koolis siis pikapäevarühmas olema."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles