Viljandi linnajuhid andsid laste mängumaja kavandavale ettevõttele tasuta parklamaa

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Laste mängumaja jaoks on valmis vaadatud krunt Viljandis Reinu tee ja Tina tänava ristmiku ääres. Et parkla sinna ei mahuks, küsis ettevõtja selle tarvis maad linnalt ja soovitud parklakohad ta ka sai.
Laste mängumaja jaoks on valmis vaadatud krunt Viljandis Reinu tee ja Tina tänava ristmiku ääres. Et parkla sinna ei mahuks, küsis ettevõtja selle tarvis maad linnalt ja soovitud parklakohad ta ka sai. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus andis rohelise tule Reinu teele planeeritava laste mängutoa juurde parkla rajamiseks. Mängutoa tarvis soetatud pisikesele kinnistule mahuks projekti järgi napilt küll vaid maja ise, aga parkla jaoks küsis arendaja maad linnalt ja küsimist saatis edu.

Esmaspäeval otsustasid linnajuhid, et osaühing Haljaste Holding võib rajada linnale kuuluvale tühjale maale 13-kohalise parkla nii, et üheksa kohta jäävad Reinu tee ja neli Tina tänava äärde. Linn annab maa ettevõttele tasuta ja tähtajatult, aga klausliga, et kui tal peaks tekkima selle maa kasutamiseks parem idee, peab tulevase mängutoa omanik parklast loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles