Kas Paala järve rannas oli päevitaja või eneserahuldaja? Politsei lõplikku selgust ei saanud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Paala järve rannas on koht ujumiseks ja päevitamiseks ning lastele ka mängimiseks. Sotsiaalmeedias anonüümselt esitatud väide, et seal käib üks eakas mees end poolsalaja rahuldamas, ei leidnud politsei esialgsel uurimisel tõendamist.
Paala järve rannas on koht ujumiseks ja päevitamiseks ning lastele ka mängimiseks. Sotsiaalmeedias anonüümselt esitatud väide, et seal käib üks eakas mees end poolsalaja rahuldamas, ei leidnud politsei esialgsel uurimisel tõendamist. Foto: Marko Saarm

Politsei on vestelnud ühismeediasse ehmatava postituse teinud naisega, väidetavalt avalikus kohas ennast rahuldanud mehega ning veel mõne arvatava pealtnägijaga, kuid seda, kas Viljandis Paala järve ääres käib tõepoolest eakas mees, kes end laste mänguväljaku kõrval salaja rahuldab, on ikkagi võimatu öelda.

Menetlust ei ole politseil võimalik alustada, sest pole ühtegi selget tõendit, et mees oleks millegi seadusevastasega hakkama saanud. Uurimise alustamiseks ja karistuse määramiseks oleks alust juhul, kui eneserahuldamine või enesepaljastamine avalikus ruumis oleks kuidagi tõendatav.

Esmaspäeval jõudis esmalt sotsiaalmeediasse ja sealt juba politseini jutt mehest, kes käib Paala järve ääres, istub mänguväljaku lähedal pargipingil ning tegeleb seal poolsalaja eneserahuldamisega. Avalikkusele sellest teada andnud anonüümne postitaja oli pärast seda, kui ta oli juba teist korda mehe sobimatut käitumist märganud, asjasse sekkunud ja mehe eemale peletanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles