Viljandist pärit muusik Stefan abiellus

Sakala
Copy
Laulja Stefan abiellus oma kallima Victoriaga. Foto on tehtud 2022. aastal Kroonika Eesti meelelahutusauhindade galal.
Laulja Stefan abiellus oma kallima Victoriaga. Foto on tehtud 2022. aastal Kroonika Eesti meelelahutusauhindade galal. Foto: Konstantin Sednev

Viljandis kasvanud ja siin esimese laulukooli saanud muusik Stefan andis ühismeedias pildiga märku, et on abiellunud.

Üheskoos nüüd juba värske abikaasa Victoriaga avaldati pulma kuupäev juba mullu detsembris ja selleks oli 26. august. Oma sotsiaalmeediakontol on laulja pildi allkirjaks kirjutanud "Just married", mis eesti keeles tähendab värskelt abiellunud. Postitus pälvis kommentaatoritelt kohe palju õnnesoove.

Varemalt on Sakala kirjutanud Stefanist, et kuigi ta on pesuehtne armeenlane, on ta sündinud Viljandis ja ligi poole oma elust, kuni gümnaasiumi lõpetamiseni 2017. aastal, laulnud Viljandi muusikakooli stuudios Viva la Musica, kuhu sattus mõni aasta pärast seda, kui tema õde oli sama stuudio lapseks saanud.

Peagi pärast laulustuudios õppima hakkamist esines poiss «Laulukarusselli» telesaate finaalis. Hiljem osales ta ka paljudel üleriigilistel konkurssidel, ning näiteks «Poistelaulult» ja «Solisticalt» tõi lausa mitmel aastal koju grand prix’.

Viimastel aastatel on Stefan osalenud Eesti Laulu konkursil, kuni 2022. aastal esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel looga "Hope", ning on seejärel andnud välja hulga muusikat, millega on end kuulajate lemmikute hulga murdnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles