Eestil tuli südika avageimi järel Hispaaniale alla vanduda

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondisel tuli kolmapäeval kodusel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril Hispaaniale 1:3 alla vanduda. Koondise ridades tegid turniiril kaasa Viljandi võrkpallikasvandikud Janelle Leenurm ja Kristiine Miilen.
Eesti koondisel tuli kolmapäeval kodusel Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril Hispaaniale 1:3 alla vanduda. Koondise ridades tegid turniiril kaasa Viljandi võrkpallikasvandikud Janelle Leenurm ja Kristiine Miilen. Foto: Kermo Benrot

Eesti naiskonnal oli kolmapäeva hilisõhtul Tallinnas Unibet Arenal Euroopa võrkpalli meistrivõistluste finaalturniiril alagrupist edasipääsuks vaja Hispaaniast 3:0 jagu saada, paraku tuli vaid avageimi võit ning edasi pääses põnevusduellist Hispaania.

Eesti koondise noorim liige, libero positsioonil mängiv 17-aastane Viljandi võrkpallikasvandik Janelle Leenurm nentis, et viimasest kohtumisest on meel pisut kurb, arvestades, kuidas mängu lõpuni sai võideldud, ent suures pildis, kogu turniirist jääb ikkagi positiivne emotsioon. "Kogu see kogemus – äge! Esimene finaalturniir kodus. Nii palju inimesi. Palju sõnumeid, et "Nii tublisiti mängisite ja pingutasite!". Nii palju fänne tuli juurde. Hästi lahe atmosfäär," rääkis ta ning lisas, et selline toetus loeb palju.

17-aastasele Janelle Leenurmele (vastuvõtul) oli suurturniiril osalemine väga väärtuslik kogemus.

Kermo Benrot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles