Võimekas spetsialist kergitaks turismi taset

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrstjärve äärde tulnud turistid saavad aega veeta Valma puhkelaagris ning proovida ka teiste ümbruskonna turismiettevõtjate pakutavat. Juhul kui leitakse võimekas inimene, võib loota, et Viljandimaale tuleb rohkem koostöös sündinud turistimagneteid.
Võrstjärve äärde tulnud turistid saavad aega veeta Valma puhkelaagris ning proovida ka teiste ümbruskonna turismiettevõtjate pakutavat. Juhul kui leitakse võimekas inimene, võib loota, et Viljandimaale tuleb rohkem koostöös sündinud turistimagneteid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe Ene Saare arvates võiks kaaluda Viljandimaa arenduskeskusesse turismiarenduse spetsialisti ametikoha loomist.

«Turismindusega tegelevad maavalitsus, linn, omavalitsuste liit ja arenduskeskus, aga paraku ei ole otsest vastutajat ja vedajat ning maakondlik turismiarendus koostöös turismiettevõtjatega ei toimi just kõige paremini,» selgitas ta.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles