MURE Lasteaia mänguväljak laguneb ja on ohtlik. Vald on jätnud abipalve kaks aastat vastuseta (1)

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Olustvere lasteaia sõimerühma mängualalt on ohtlikuks muutunud liivakast eemaldatud. Et lapsed saaksid mängida puhta liivaga, on direktori sõnul vaja kattega liivakasti.
Olustvere lasteaia sõimerühma mängualalt on ohtlikuks muutunud liivakast eemaldatud. Et lapsed saaksid mängida puhta liivaga, on direktori sõnul vaja kattega liivakasti. Foto: Liivi Lindemann

Osa Olustvere lasteaia mänguväljaku puitatraktsioonidest on mädanenud, nii et lapsi neile enam lubada ei saa. Lasteaia juhtkond on juba paar aastat vallalt mänguväljaku jaoks lisaraha küsinud, kuid pole seni vastust saanud.

Olustvere lastead Piilu hoolekogu ja direktor saatsid Põhja-Sakala vallale taotluse, millega juhivad tähelepanu kehvas seisus mänguväljakule ning paluvad, et vald leiaks tulevase aasta eelarvet planeerides lasteaiale lisaraha.

"Saatsime 3. mail 2021 vallavalitsusele pöördumise, milles palusime riskianalüüsi tulemustele ja neist tulenevatele kohustustele viidates teetõkendi paigaldamist ja mänguväljaku atraktsioonide remonti või väljavahetamist. Samuti küsisime vahendite uuendamiseks lisaraha 2022. aasta sügisel, planeerides 2023. aasta eelarvet. Pöördumisele ei vastatud ja lisaraha mänguväljaku ohutuks muutmiseks ei eraldatud," seisab hoolekogu ja direktori saadetud kirjas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles