Politsei asub liiklusjärelevalvet tugevdama uuel nädalal

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Väikestele liiklejatele tuleb enne õppeaasta algust meelde tuletada, et teed tohib ületada vaid selleks ettenähtud kohas ehk ülekäigurajal ning enne seda veenduda teeületamise ohutuses, vaadates vasakule ja siis paremale ning tee keskel uuesti paremale. 
Väikestele liiklejatele tuleb enne õppeaasta algust meelde tuletada, et teed tohib ületada vaid selleks ettenähtud kohas ehk ülekäigurajal ning enne seda veenduda teeületamise ohutuses, vaadates vasakule ja siis paremale ning tee keskel uuesti paremale. Foto: Marko Saarm

Õppeaasta alguseni on jäänud mõned päevad ja selleks on linn juba koolide lähedal liiklusohtusvahendeid korrastanud. Politseist öeldi, et kuigi septembrini on veel veidi aega, võib juba märgata argielu taastumist ning liikluses on kergliiklejaid rohkem kui suvel.

"Ülekäigurajad peaks olema enam-vähem korras, nipet-näpet on ehk veel teha – vaatame üle," ütles Viljandi linnavalitsuse teedespetsialist Heikki Teearu. Ekstra tegevusi tema sõnul rohkem plaanis ei ole peale ülekäiguradade ja tänavate korrastamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles