Liikumisaasta kutsub tasuta välipinksi õpitubadesse

Priscilla Õmblus
Copy
Lauatennise õpitubades saavad osalejad kuulda lauatennise algtõdesid ning innustatakse lauatennist kui uut liikumisharrastust enda jaoks avastama.
Lauatennise õpitubades saavad osalejad kuulda lauatennise algtõdesid ning innustatakse lauatennist kui uut liikumisharrastust enda jaoks avastama. Foto: Elmo Riig

Liikumistaasta koostöös Eesti lautenniseliiduga kutsub 29. augustil kõiki soovijaid osalema välitingimustes lauatennise õpitubades. Üle Eesti korraldatakse 17 algajatele mõeldud õpituba, niisamuti Viljandis.

Õpitoas tutvustavad treenerid lauatennise algtõdesid. Reketid ja pallid saab kohapealt. Viljandis on tasuta õpituba kella 15–16 Paalalinna kooli juures treener Kert Villemsi juhendamisel.

Liikumisaasta projektijuhi Janne Tombergi sõnul selgus 2021. aastal tehtud liikumisaktiivsuse uuringust, et umbes veerandil Eesti inimestest pole kunagi olnud hobi, mis seostuks liikumise või spordiga. Pisut rohkem on neid, kel on olnud sportlik hobi, kuid kes liikumis- või spordiharrastusega enam ei tegele, ning kaks kolmandikku eestimaalastest sooviks tegelda liikumisharrastustega rohkem, kui seda praegu teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles