Kristiine Miilen suurturniiri avamängust Prantsusmaaga: nad olid kõrgemast klassist ja meie suutsime mängida küll

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondisel tuli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri esimeses kohtumises tunnistada Prantsusmaa 3:0 paremust. Nagu ütles üks koondislastest, Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen, suudeti kõrgemast klassist vastase vastu mängida küll ja loodetavasti läheb edasi lihtsamaks.
Eesti koondisel tuli Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri esimeses kohtumises tunnistada Prantsusmaa 3:0 paremust. Nagu ütles üks koondislastest, Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen, suudeti kõrgemast klassist vastase vastu mängida küll ja loodetavasti läheb edasi lihtsamaks. Foto: Kermo Benrot

Kolmapäeval alustas Eesti naiste võrkpallikoondis Tallinnas Unibet Arenal Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri paari tuhande silmapaari ees. Võitlust jagus ning mida mäng edasi, seda võimalikum tundus Eesti geimivõit. Euroopa Kuldliiga võitja Prantsusmaa jättis Hõbeliiga võitja Eesti sellest siiski ilma. Eesti koondislase Kristiine Miileni sõnul oli vastane kõrgemast klassist ja siit on hea edasi minna.

Avageimis alustas Prantsusmaa enesekindlalt, Eesti jäi surve alla ning leppida tuli kaheksa punktiga. Siis aga sai Eesti mängumootori paremini käima ja nii teises kui kolmandas geimis õnnestus vahepeal ka mängu juhtima minna: teises 8:5, kolmandas 7:6 ja 16:14. Kolmas geim kulges tasavägiselt seisuni 19:19, ent Prantsusmaa võttis siiski 3:0 (25:8, 25:19, 25:21) võidu.

"Tegelikult vaatan sellele mängule tagasi positiivselt. Ma tunnen, et raskem osa on läbi. Nüüd teame, mis meid ees ootab järgmises mängus," rääkis Kristiine Miilen neljapäeval. "Nad olid kõrgemast klassist ja meie suutsime mängida küll: avapauguks hea vastane. Ja rahvast oli üllatavalt palju. See oli väga lahe!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles