TÜLI MAJAS "See on tule- ja varisemisohtlik!" Naabri omavoliline ehitustöö on pannud viljandlanna kolimismõtteid vaagima

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandis C. R. Jakobsoni tänav 33a aadressil asuv maja on saanud mitmeid ümber- ja juurdehitusi, mis nii naabrid, linna kui ka päästeameti murelikuks on teinud.
Viljandis C. R. Jakobsoni tänav 33a aadressil asuv maja on saanud mitmeid ümber- ja juurdehitusi, mis nii naabrid, linna kui ka päästeameti murelikuks on teinud. Foto: Jan Randar Raidma

Ühe Viljandi Jakobsoni tänava maja elanikud on oma sõnutsi aastaid pahuksis olnud ning viimaseks tüliõunaks on kujunenud omavoliline ümber- ja juurdeehitamine. Naaber Riina Rossa ehitisi ebaseaduslikuks ja tuleohtlikuks pidava Maria Jesse kinnitusel on olukorraga kursis nii päästeamet kui linnavalitsus, abi pole aga kuskilt tulnud. Linnavalitsus on Rossale andnud septembri keskpaigani aega ehitatu kas lammutada või nõuetega kooskõlla viia.

Maria Jesse on koos perega Jakobsoni tänav 33-a majas elanud seitse aastat ning probleemid teisel korrusel elava Riina Rossaga olid alanud üsna pea pärast sinna kolimist. Karjumised, ähvardamised, hoovis uitavad joobes inimesed, kaebused küll lemmikloomade pidamise, küll autoga sõitmise kohta – kõik see on tüütu. Jesset on aga hakanud lausa hirmutama naabri arvukad ümber- ja juurdeehitised, mis kõik on päästeameti ja linnavalitsusega kooskõlastamata ning on muutnud maja tema hinnangul tuleohtlikuks.

Mõte minema kolida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles