MIDA TEHA? Linnahooldus on nõutu: Lastepargis käib segamatu lagastamine (2)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Selline vaatepilt avanes Linnahoolduse töötajatele Lastepargis kolmapäeva varahommikul.
Selline vaatepilt avanes Linnahoolduse töötajatele Lastepargis kolmapäeva varahommikul. Foto: Jan Randar Raidma

Viljandi Lastepargis on prügistajate ja lõhkujatega hädas oldud pikka aega. Linnahoolduse sõnutsi ei tundugi head lahendust olevat, sest abi pole olnud prügikastidest ega turvakaamerast.

Hommikuti parki koristavad Viljandi Linnahoolduse töötajad teevad juhataja Koidu Ilissoni sõnutsi üsna tihti seal valitsevast olukorrast pilte, aga ka nendega pole suurt midagi peale hakata. 16. augustil linna­valitsusele saadetud piltidele pani Ilisson kaasa omapoolse küsimuse «Ehk on Viljandi kogukonnal mõtteid, mida selles küsimuses teha? Meie enda tublid noored ju seal Lastepargis ...».

Üks osa probleemist on Ilissoni hinnangul asjaolu, et seda probleemi ei nähta: selleks ajaks, kui linnakodanikud üles ärkavad, on Linnahoolduse töötajad juba ammu oma hommikust ringi alustanud ning park tundubki kena ja puhas. «Oleme naljaga pooleks mõelnud lausa, et jätakski koristamata seal kõik umbes nädalaks, siis saaks ümberkaudsed elanikud aimu, mis seal tegelikult toimub. Samas mine tea, mõni inimene võib hoopis ütelda: «See ju ongi teie töö, selleks teid palgatigi, mis te kurdate.» Seda ütlevad ka noored meie töötajatele, kes nendega mõnikord pargis rääkimas käivad.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles