Kristiine Miilen õhtuse mängu eel: väga palju on vaeva nähtud, kõik võtavad seda tõsiselt ja see on omaette elamus

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti koondise nurgaründaja Kristiine Miilen on õhtuse Euroopa meistrivõistluste D-alagrupi finaalturniiri avamängu eel rahulikus meeleolus. Prantsusmaa koondis on talle tuttav vastane: kellega selle liikmetest on mängitud ühes tiimis, kellega teine teisel pool võrku.
Eesti koondise nurgaründaja Kristiine Miilen on õhtuse Euroopa meistrivõistluste D-alagrupi finaalturniiri avamängu eel rahulikus meeleolus. Prantsusmaa koondis on talle tuttav vastane: kellega selle liikmetest on mängitud ühes tiimis, kellega teine teisel pool võrku. Foto: Gertrud Alatare

Täna Tallinnas lahti rulluva Euroopa naiste võrkpalli meistrivõistluste D-alagrupi finaalturniiri avab Eesti ja Prantsusmaa koondise kohtumine. Teiste Eesti koondise liikmete seas valmistub pärast varahommikust treeningut õhtuseks tähtsaks mänguks tänavune koondise parim mängija, Viljandist pärit Kristiine Miilen.

"Ärkasin nende mõtetega, et jube vara on trenn," teatas ta lõbusalt küsimuse peale, millised mõtted suurvõistluse hommikul peas olid. "Kell 9 oli trenn. Aga mingit närvi veel ei ole, pigem oli see eelmistel päevadel. Praegu on selline rahulik: nii palju aega on veel õhtuni."

Peale hommikuse treeningu ja videoanalüüsi näeb tänane võistluse-eelne kava ette lõuna ning seejärel on vaba aeg – pisike paus, et silm kinni panna ja mõtteid sättida. See, et enne finaalturniiri elatakse hotellis nii-öelda võistlusmullis, on tavapärane. "Trenn, magad, sööd – hea režiim. Midagi muud väga teha ei jõua," kõneles Miilen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles