KONFLIKT Mustkunstnik sai Viljandi restoranis söögi asemel sõimata ja jäi seal oma kotist ilma (3)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Restoran Dragon on Viljandis Vaksali tänaval tegutsenud juba aastaid.
Restoran Dragon on Viljandis Vaksali tänaval tegutsenud juba aastaid. Foto: Jan Randar Raidma

10. augustil Viljandis Aasia restoranis Dragon einestada tahtnud Gerli ja Marek Sandermat lahkusid sealt omaniku Mourice Mathias Lawrence'i ebaviisaka käitumise peale ning unustasid oma koti tähtsate dokumentide ja sularahaga sinna maha. Kui nad selle avastasid ja tagasi läksid, siis kotti nad eest ei leidnud ning kadunud on see seniajani.

Nagu Gerli Sandermat eelmisel nädalal mitmesse Viljandiga seotud sotsiaalmeediagruppi postitatud hoiatuskirjas selgitas, soovisid nad neljapäeval abikaasa Marek Sandermati ja lastega välja sööma minna ning Viljandisse jõudes märkasid nad, et restoran Dragon on avatud. Et kunagi olid nad seal saanud positiivse kogemuse, otsustasid nad sisse astuda. Gerli Sandermati kinnitust mööda olid nad seal ainsad kliendid.

Nagu ta kirjutas, asusid nad menüüd uurima ja tellisid eelroaks kevadrullid. Kui toidud olid välja valitud ning abikaasa läks leti juurde, et tellimus esitada, sai ta pahandada, et selleks pole aega ja tuleb oodata, kuni kevadrullid on lauda toodud. Restoranipidaja tundus Gerli Sandermati sõnutsi olevat häiritud sellest, et nad süüa soovivad, ning heitis neile ette, et nad polnud oma tulekust ette teatanud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles