GALERII Jõudsalt edenev Viljandi haigla ehitus jõudis sarikapeoni

Copy

Viljandi haigla Tervikumi ehitusega jõuti reedel tähtsa verstapostini: sarikapidu sai seljataha ning haigla kõrgusesse enam ei kasva. Keeruline ehitustöö, mis on Viljandi seni suurim investeering, on kulgenud plaanipäraselt, nii et kahe aasta pärast on lootust avamispidu pidada.

Ehitaja, aktsiaseltsi Ehitustrust juhatuse esimees Kaido Somelar lausus rahulolevalt, et tööga on püsitud kenasti graafikus ning linlased muretsema ei pea, et miski toppama jääb.

"Eks iga ehitustöö ole keeruline ning oleme ehitanud ka veel märksa keerulisemates oludes kui Viljandi. Näiteks Tartu kesklinnas Kvartali ehitustöödel oli iga minut arvel ning oli väga täpselt vaja organiseerida, kust keegi tuleb ja kust uuesti minna saab," rääkis ta. "Väga suur ülesanne oli siin Viljandis aga eelmisest olukorrast väljatulemine. Ühe ehitaja minek ja teise tulek oli esiotsa suur suhtekorralduslik väljakutse. Palju tuli pingutada nii-öelda hea vaibi taastamise ning selle nimel, et keskendutaks ehitamisele ja ehitamisega seotud probleemide lahendamisele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles