Naiskond alustab täna pool­finaal­seeriat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall kohtub täna meistrivõistluste poolfinaalis Võruga.
Võrkpallinaiskond Viljandi Metall kohtub täna meistrivõistluste poolfinaalis Võruga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Metall peab täna Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste poolfinaalseeria esimese kohtumise: kell 19 läheb ta Viljandi spordihoones vastamisi Võru võrkpalliklubiga.

Viljandi naiskond on treener Peeter Vahtra sõnul vahepeal korralikult harjutanud, ent võitluslike kohtumiste vahel olnud pikk paus muudab teda veidi valvsaks. «Otsisime võimalusi pidada mõne tugeva vastasega kontrollkohtumisi, aga tulutult,» tunnistas treener. «Pole midagi parata, peame neljapäeval kiiresti taas mängutunnetuse leidma.»

Peeter Vahtra sõnul on kõik võistkonna liikmed terved ning valmis andma väljakul endast parima.

Meistrivõistluste poolfinaal peetakse kolme mängu võiduni. Viljandi Metalli ja Võru VK / SK tänase vastasseisu järel saavad kaks järgmist kohtumist lahenduse eeloleval nädalavahetusel. Laupäeval lähevad vastased väljakule Võru spordihoones, pühapäeval kell 13 peetakse maagümnaasiumis seeria kolmas kohtumine.

Teise paarina selgitavad tiitlivõistluse finalisti Viimsi SPA ja Pärnu. Nende esimene kohtumine leidis kolmapäeval aset Viimsi naiskonna kodusaalis ning võõrustajate 3:0 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles