Korravalvurite päevad ja ööd olid folgifestivali ajal töised

Sakala
Copy
Viljandi pärimusmuusika festivali ajaks koondas politsei suure hulga oma jõududest Viljandisse, et pidu oleks kõigile võimalikult turvaline.
Viljandi pärimusmuusika festivali ajaks koondas politsei suure hulga oma jõududest Viljandisse, et pidu oleks kõigile võimalikult turvaline. Foto: Jan Randar Raidma/Kuvatõmmis

Kuigi Viljandi pärimusmuusika festivali alal politsei abi vaja ei läinud, juhtus linnas suure rahvahulga ja melu tõttu nii mõndagi.

"Festivalialal politsei sekkumist vajavaid juhtumeid ei olnud, külastajad olid mõistlikud, üksteisest ja oma varast hoolivad ning lõbusad," kinnitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ragne Keisk. 

Viljandi politseijaoskonna andmetel said korravalvurid linnast nelja päeva jooksul aga 89 väljakutset. Suurema osa tegevusest andsid politseinikele alkoholiga liialdanud isikud, kellest üheksa tuli toimetada kainenema. Tabati neli alkoholijoobes alaealist ning sama palju täisealisi narkootilise aine tarvitajaid. Tuli ette konflikte ja arusaamatusi, mis olid tekkinud ühise napsivõtmise käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles