Tabasalust tuli pronks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metalli meeskond lõpetas Tabasalu turniiri kolmanda kohaga.
Viljandi Metalli meeskond lõpetas Tabasalu turniiri kolmanda kohaga. Foto: Janica Sepp

Viljandi Metalli meeskonna liige Jaak Veebel nimetas Eesti firmaspordi saalihokiturniiril saavutatud kolmandat kohta õnnestumiseks.


Sel hooajal Eesti meistrivõistlustel teises liigas debüteeriv Viljandi Metall pidas laupäeval Tabasalus korraldatud mõõduvõtul kuus kohtumist.

Esikohakonkurentsist langes ta pärast poolfinaalis Sampo Pangalt saadud 2:4 kaotust.

«Oli tasavägine mäng. Üritasime viimase minutini 3:2 kaotusseisu viigiks vormida, paraku läks teistpidi,» meenutas Jaak Veebel otsustavat vastasseisu.

Tema jutu järgi vahetasid viljandlased kohtumise lõpuminutil viimases hädas väravavahi väljakumängija vastu, et arvulisest ülekaalust viigiväravani jõuda. Paraku õnnestus vastasel oma seisu hoopis kasvatada.

«Kolmanda koha mäng oli eelmisest märksa pingevabam,» tõdes Veebel. Selles alistas Viljandi Metall 3:0 Eesti Posti esinduse.

Jaak Veebel tunnistas, et seni pole Viljandi meeskonda tiitlivõistlustel edu saatnud. «Viiest mängust oleme võitnud ühe,» lausus ta.

Samas tõdes Veebel, et meeskonna mängupilt on järjest paremaks muutunud.

Viljandi Metalli kaks järgmist teise liiga kohtumist on Eesti saalihoki pealinnas Jõgeval 15. ja 21. veebruaril.
«Üks meistrivõistluste mänguvoor õnnestus meil tänavu ka Viljandisse tuua,» nentis Veebel.

Saalihoki meistrivõistlustel peetakse ühes võistluspaigas etapina eri liigade kohtumisi. Nii on 28. veebruaril ja 1. märtsil Viljandi maagümnaasiumi spordisaalis võimalik kaasa elada teise liiga meeskondade mängudele ning ühele naiste- ja ühele meistriliiga kohtumisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles