Millega folgi toiduala tänavu kõhtu hellitab ja mis see maksma läheb?

Copy

Viljandi pärimusmuusika festivali toidualal domineerivad tänavu burgeri ja kebabi eri vormid. Gurmaanidele suuri üllatusi vähemasti esimese päeva õhtupoolikul ei paistnud. Kebabi saab nii rullis kui praena ning burgeritest on nii lihaga kui lihata variante, 12 euro eest saab mereannisõber ka hiidkrevetiga burgeri.

Keskmiselt tuleb ühe prae eest välja käia 10 eurot. Fish‘n‘chips maksab 12–14, grillitud lõhepraad 16 eurot. Õlle eest küsitakse 5–7 eurot, menukokteili Aperol Spritz eest tuleb tasuda 9–10 eurot.

Süüa pakutakse ainult korduskasutatavatelt nõudelt. Korraldajate kinnitusel on rahvas oodatud alale ka oma tugevast materjalist nõudega, mida saab pesta nõudeloputuspunktis. Kui oma nõud kaasas pole, on festivalialal võimalik panditasu makstes saada söök ja jook Eesti Pandipakendi pandinõudesse.  

Tagasi üles