Tuntud kitarrist läheb lavale kipsis jalaga

Copy
Ansambel Paabel läheb proovi. Sandra Vabarna kannab karku, Jaan Jaago on kipsis jalale vaatama otsustavust täis.
Ansambel Paabel läheb proovi. Sandra Vabarna kannab karku, Jaan Jaago on kipsis jalale vaatama otsustavust täis. Foto: Elmo Riig

Neljapäeva pärastlõunal võis Viljandis Teisel Kirsimäel näha täies koosseisus lava poole siirduvat kollektiivi Paabel, kes pärimusmuusika festivaliks korraks taas ühines. Bändikaaslased lükkasid ratastooli, milles istus kipsis jalaga kitarrist Jaan Jaago.

"Sõitke ettevaatlikult liiklusvahenditega, millest võib maha kukkuda," ütles muusik vastuseks küsimusele, mis juhtus. "Laval plaanin viibida toolis ja ilmselt ka hüpates, saab erinevat moodi hakkama küll. Küllap mõni tuleb appi ka, aga üldiselt saan ise hakkama."

Paabel esineb festivalil neljapäeva õhtul galakontserdil "Folk 30" ning pühapäevasel poolteise tunni pikkusel soolokontserdil. Post-postmodernistlik pärimusfusiooni ansambel Paabel lõpetas tegevuse kuue aasta eest ning annab sel suvel ainult ühe kontserdi, mis on mõeldud kummardusena juubelit pidavale festivalile ja selle publikule. Bändi kinnitusel kõlavad kõik olulisemad laulud ja lood, mida see eklektiline ja loominguline kamp on sünnitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles