Üle 20 aasta äpardumisi ei pane messimeest veel norutama. Sügisel jälle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tuntuks on Lembit Sikk saanud küll ebaõnnestunud messikorraldajana, aga sügisene õunamahla valmistamine ja luudade meisterdamine on tal aastaid hästi välja tulnud ning see on ka teenistust toonud.
Tuntuks on Lembit Sikk saanud küll ebaõnnestunud messikorraldajana, aga sügisene õunamahla valmistamine ja luudade meisterdamine on tal aastaid hästi välja tulnud ning see on ka teenistust toonud. Foto: Elmo Riig

Viljandi linna ja valla piiril elav Lembit Sikk sai sel nädalal vallalt järjekordse loa korraldada Metsakalmistu kõrval messi. Suurt laata, mida ta ise on hansamessiks nimetanud, on ta korraldanud 2002. aastast, aga seni pole veel ühestki asja saanud.

Ühel aastal oli küll kohal üks metsaveotraktoritega kauplev mees, teisel aastal istusid heinamaal ühe valvefirma palgatud messineiud ning kolmandal tulid kohale kaks leedulast, kes põgenesid kohe, kui mõistsid, kuhu nad sattunud on, aga need on ka ainsad kliendid, kes tal on olnud. Sakala on aastate eest vestelnud neist kahe esimesega, kes tunnistasid, et polnud varem Lembit Siku messidest midagi kuulnud, aga võtsid olukord naljana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles