PÄEVA PILT Elu rasked valikud ja kass all vasakul nurgas

Copy
Viljandi pärimusmuusika festivali ettevalmistused algasid juba eelmisel nädalal. Praeguseks on linn siltidega kaetud ning varsti on kõik suureks pärimuspeoks valmis.
Viljandi pärimusmuusika festivali ettevalmistused algasid juba eelmisel nädalal. Praeguseks on linn siltidega kaetud ning varsti on kõik suureks pärimuspeoks valmis. Foto: Elmo Riig

Eelmisel reedel algasid Viljandi lossimägedes ettevalmistused neljapäeval algavaks suureks pärimuspeoks. Päev-päevalt on need haaranud kogu vanalinna ning kolmapäevaks jõudnud lõpusirgele.

Liiklus on ümber korraldatud, valged glämpingutelgid ootavad ööbijaid, hotellid on pilgeni broneeritud ning linnatänavatel uitavad esimesed ootusärevad külalised ja peomeeleolus esinejad. Tartu tänaval pannakse folgi- ja linnarahvas raske valiku ette: kas minna kirikusse või kõrtsi?

Viljandi pärimusmuusika festival kestab aga neli päeva ning pühendunud folgisõber jõuab soovi korral nii kirikusse, õlletuppa kui kümnetele kontsertidele. Kolmekümnendat sünnipäeva tähistav festival algab neljapäeval kell 12.30 kogunemisega Uku keskuse ees, misjärel suundub rongkäik Viljandi lossimägedesse avakontserdile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles