Viljandlane tuli oma klassis maailmameistriks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
See ülesvõte on tehtud üle-eelmisel nädalavahetusel Lätis, kus

Viljandi ringrajapaadi sõitja Paul Richard Laur tuli GT-15 klassis Euroopa meistriks.
See ülesvõte on tehtud üle-eelmisel nädalavahetusel Lätis, kus Viljandi ringrajapaadi sõitja Paul Richard Laur tuli GT-15 klassis Euroopa meistriks. Foto: Laura Lakovica

Nädalavahetusel Inglismaal Oulton Broadis aset leidnud ringrajapaatide maailmameistrivõistlusel pälvis viljandlane Paul Richard Laur GT-15 klassis maailmameistri tiitli.

GT-15 klassis oli kolm sõitu. 14-aastane Paul Richard Laur lõpetas esimesed kaks esikohal ning jäi kolmandas teiseks, kogus 1100 punkti ning tuli maailmameistriks.

Eestlased pälvisid GT-15 klassis kolmikvõidu, sest Hendrik Arula jäi esimeses kahes sõidus Lauri järel teiseks ning võitis kolmanda sõidu, kogudes sellega 1000 punkti. Kolmas oli Kevin Sillaots, kes jäi avasõidus kolmandaks, teises sõidus kümnendaks ning läks otsustavale sõidule vastu neljandal kohal. Võistluse lõpetas Sillaots kahe kaasmaalase järel kolmanda kohaga ning tuli lõpuks 480 punktiga kolmandaks, edestades bulgaarlast Petar Stoyanovi 86 punktiga.

Nädal varem selgitati Lätis Aluksnes juunioride paadiklassi GT-15 Euroopa parimad sõitjad ning Paul Richard Laur ja Hendrik Arula pälvisid kaksikvõidu. Paul Richard Laur oli läinud hooajal maailma- ja Euroopa meistrivõistluste hõbe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles